Want your
own Fotopage?








 
My Precious Memories, My Love, My Life, My Desire, My Destiny...

By: Makcik Gemok Bukhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Mar-2012 11:51 Email | Share | | Bookmark
NUR NAAIFAH HAANIYAH

 
Assalamualaikum...

Quick update. Presenting my new child. My little princess. Nur Naaifah Haaniyah aka Honey.



Friday, 14-Oct-2011 04:12 Email | Share | | Bookmark
APA KHABAR ORANG KAMPUNG?

 
Assalamualaikum...

hari ini rasa itu mencarik-carik. rasa tidak keruan. rasa kerinduan. rindu pada orang kampung. kamu warga fotopages. sudah lama tidak bersua muka. bersama daku yang sudah lama berpaling tadah. derhaka. tidak sudi menatap diri mu lagi. tak mahu mengabdikan diri. jika dahulu, kamu dipuja-puja. kini cuma dipandang sepi. dipandang sebelah mata bagai tiada harga. haish! korang! mana geng fp yang lain ni? korang ada update cerita korang kat sini lagi tak? tak meriah macam dulu lagi. masing-masing dok mengadap blog, facebook, twitter, bbm, kan? hari ni aku mahu berubah. ewah! ewah! tak ada cerita sensasi. sekadar mahu menyapa hai buat kamu di sini. cerita paling baru. di dalam perut si baby sudah berusia 6 bulan. Insya Allah akan melihat dunia pada 2.2.12 nanti. doakan kesihatan dan keselamatan aku untuk melahirkan buah cinta aku dan suami yang ke tiga ini ye?

okey. cukup. sudah. sayang kamu, kamu, kamu!

** bersama dengan Nona. salah seorang sahabat aku yang hebat. cool. understanding. giler-giler **



Wednesday, 27-Apr-2011 12:30 Email | Share | | Bookmark
FEBRUARI 2011

 
 
 
View all 6 photos...
Adik Ipar T, Ieqa telah selamat dinikahkan dengan Remy. Jejaka pilihan hati dari Kluang, Johor. Kenduri di Kelantan pada 040211. Gambar sekitar majlis T sertakan di sini. SELAMAT PENGANTIN BARU, IEQA DAN REMY. SEMOGA BAHAGIA KE AKHIR HAYAT. AMIN.

Selepas selamat diakad nikah, 040211



Majlis Bersanding, 050211

Mempelai bersama kami family perempuan. Tak cukup korum ni.



Family Lelaki. Ini pun tak cukup korum lagi.



Kami sekeluarga bersama Pengantin.



Aksi-aksi Pengantin.




Wednesday, 27-Apr-2011 10:07 Email | Share | | Bookmark
JANUARI 2011

 
 
 
View all 13 photos...
Di antara cerita menarik Januari 2011

Majlis Resepsi Wawa dan Khairin di Sungai Besar, Selangor pada 290111

Bertemu Ummi, Nurin dan Kak Azueriena Gojes



Bertemu Kak Baayah jugak



Bersama Wawa dan Khairin



Balik daripada tempat kenduri, kami ke Pesta Buku Karangkraf di Shah Alam



Dan kami tidur di Hotel Good Hope, Shah Alam




300111

Kami tidur di Shah's Village di Petaling Jaya







310111




Tuesday, 1-Feb-2011 02:33 Email | Share | | Bookmark
GUSI BENGKAK

Assalamualaikum.. T memang notice setiap tahun mesti kena bengkak gusi dalam 5 - 6 kali. Memang menderitala sebab nak nganga mulut pun tak buleh. Sakit berdenyut-denyut gitu. Makan ubat herba Hurix tu tahan sekejap jer. Pas tu sakit pulak. Dah 4 hari menanggung sakit ni. Rasa nak demam pun ada. Dahlah esok nak balik Kelantan. My SIL nak kahwin. Doakan perjalanan balik kami esok ye? Semoga selamat tiba ke destinasi di Kg. Bukit Abal, Pasir Puteh.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net