My Precious Memories, My Love, My Life, My Desire, My Destiny...

By: Makcik Gemok Bukhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Nov-2008 23:45 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP....

 
 
 
Assalamualaikum..

Hari ni dok melepak kat umah jer.. Boring seh.....

Malamnya kuar makan di Rest. Pizza Hut.. Dh lama gak tak pekena makan pizza....







Friday, 28-Nov-2008 22:29 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP...

Tq B blikan srpn utk T & anak2....
Goreng nasi ni tgh hr tadi....
Tapau jer...
Assalamualaikum..

Aktiviti T sepanjang minggu ni biasa2 aje.. Sesambil melayan karenah anak-anak.. Sesambil dok mengupdate blog/fp/profile T kat fster dan myspace.... Dah tak de keje nak dibuat.. Melangut depan pc jelah jawabnya.. Keje umah pun dh settled bagai... So.. Marilah kita memeriahkan page sesama kita ya tuan2 dan puan2.... !

Ari ni T nak tepek gambar2 makan pagi, tgh hari dan dinner kami malam ini.. Layan.. Pada sesape yg sudilah ye.. Tq....







Thursday, 27-Nov-2008 22:50 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP...

 
Assalamualaikum..

Malam ni makan kat luar.. Order Ikan Patin dan Ikan Tilapia Bakar... Puyuh Masak Merah, Tom Yam Campur, Telur Dadar, Sayur Kailan Ikan Masin dan air buat penghilang dahaga.. Alhamdulillah.. Kenyang bangat....



Wednesday, 26-Nov-2008 09:04 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP...

 
Assalamualaikum...

Hari ni tak de buat benda pun.. Just relax-relax dpn pc... Update my blog dan jugak kat sini... Tak ada amik gambar pun ari ni.. Magic tul.. Kalau tak hari-hari musti amik gambar punyer.. Hehehee.... Sekadar ini saja buat syarat entry kali ini....



Tuesday, 25-Nov-2008 21:51 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP...

 
 
 
Assalamualaikum..

Tadi g kedai, beli barang-barang dapo skit.. Sebelah malamnya T masak Gulai Ikan Patin Masak Tempoyak dan goreng ayam "AYAMAS".... Alhamdulillah.....





Jugak T tepekkan gambar tempat T melepak seharian.... Di sinilah... T menghabiskan masa 4-5jam sehari... Nak bertanyakan kabar kawan-kawan.. Jugak menulis/mengupload gambar... Sekitar kegiatan harian yang berlaku...



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net