My Precious Memories, My Love, My Life, My Desire, My Destiny...

By: Makcik Gemok Bukhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-Sep-2009 04:32 Email | Share | | Bookmark
KAD RAYA..

Wati & Co.
Tq Kak Ratna
Tq Lela
View all 5 photos...
Assalamualaikum..

T baru nak gantung kad2 raya ni.. Buat pengunjung FP T yg setia, sudi2kan menerima kad raya dari T tahun ni ye!!..



Ini kad raya daripada kawan-kawan FP.. TQ GUYS!!

Daripada Kak Ratna



Daripada Lela



Daripada Kak Amal



T cuma gantung kad raya yg kawan2 suruh amik melalui komen2 di entry T saja.. Yang lain kalau tak mention suh amik, T segan nak amik..

Apa-apa pun, suka tgk kreativiti u ols bt kad raya.. T punya tu simple aje.. Tak reti nak edit bagai.. Kata2 di kad raya T tu amat bermakna bt T.. Rasa ada member FP lain guna kata2 tu. T pinjam tiru ye? Mintak halal ok.. T rasa kata2 tu ada jugak kat dalam kad raya sebenar yg berupa kartun.. Penah tgk sebelum ni.. Seingat T lah..

Buat Kurie.. T tak leh nak upload kad raya u sebab dia bitmap image. Tak reti nak tukarkan ke jpeg.. Tak leh upload kat sini.. Anyway, T dh simpan kad raya gmbr cc u tu.. Thanks..



Monday, 14-Sep-2009 06:00 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1430H

Kami sekeluarga
Kak Ratna, Alin, T, Haziq dan Nur
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
Assalamualaikum..

Dikesempatan ini, T mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN. T juga mengambil peluang ini untuk memohon ampun dan maaf kepada kalian sekiranya selama kita berkawan, kalian ada terasa hati dengan T atau sebagainya. T pun manusia biasa. Biasa juga melakukan kesalahan. Andai kata kalian tersinggung hati dengan "bicara" T selama ini, sudilah kiranya kalian memaafkan T. Semoga kita sama-sama bergembira di hari raya nanti. Insya Allah.





Semasa T ke KL minggu lepas, 06/09/09, T berpeluang bertemu dengan salah seorang member FP kita, Madiha, http://mamawandiha.fotopages.com

Terima kasih pada akak. Sebab di atas usaha akak, kita dapat bertemu hari tu. Seronok dapat bertemu akak walau pun seketika. Ada masa nanti, kita plan jumpa lagi ye kak!! Terima kasih sudi bagi frozen donut dan sebalang kuih raya Almond London buat T. Sedap rasanya kak!! Terima kasih sekali lagi.



Cerita selanjutnya ada di sini. My new blog!!

http://watiyusof.blogspot.com

Terima Kasih.


Friday, 4-Sep-2009 11:46 Email | Share | | Bookmark
DUA TAHUN

 
Assalamualaikum...

Oh! Hampir 2 tahun sudah T di sini... Pengalaman suka duka silih berganti.. Tetapi apa yang membuatkan T lebih gembira ialah banyak kejadian yang suka daripada kejadian yang duka berlaku kepada T selama 2 tahun T di sini.. Alhamdulillah dan Insya Allah, begitulah keadaan seterusnya.. Amin...

HAPPY 2ND ANNIVERSARY TO ME!!



** SELAMAT MENJALANI IBADAH BERPUASA **


Friday, 7-Aug-2009 12:34 Email | Share | | Bookmark
PNB ILHAM RESORT, PD...

 
 
 
View all 6 photos...
Assalamualaikum...

Cerita lanjut @:-
http://ruziawatibukhari.blogspot.com

Terima Kasih













SELAMAT BERHUJUNG MINGGU..
HAVE A GREAT WEEKEND!!


Tuesday, 21-Jul-2009 04:01 Email | Share | | Bookmark
@ EOM, MELAKA...

 
 
 
Assalamualaikum..

Gambar-gambar ni diambil pada 03/07/09.. Pas antar barang-barang adik kat rumah sewanya di Segamat.. (Dia dpt offer lanjutkan degree kat UITM SEGAMAT).. Sebelah malamnya, kami kuar jalan-jalan ke Bandar Melaka... Ini kali kedua naik EOM.. Sebelum ni naik kat KL... Waktu siang.. Ni try naik waktu malam pulak.. Ingat nak bawa adik naik Taming Sari, tapi Nur start demam lak.. Balik rumah, bagi makan ubat demam.. Alhamdulillah.. Esok harinya dia dah sembuh..







[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net