My Precious Memories, My Love, My Life, My Desire, My Destiny...

By: Makcik Gemok Bukhari

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 11-Mar-2009 23:00 Email | Share | | Bookmark
TAMAN NEGARA, PAHANG, MALAYSIA

 
 
Assalamualaikum....

Sudi-sudikan....
http://ruziawatibukhari.blogspot.com





Terima Kasih...


Tuesday, 3-Mar-2009 10:13 Email | Share | | Bookmark
8-3=5

 
 
 
View all 12 photos...
ASSALAMUALAIKUM...

Weekend lepas balik ke kampung T di Kuala Krau.. 5 beradik telah berkumpul.. 3 beradik lagi minggu lepas dah jumpa di KL.. Bilala buleh berkumpul kami semua 8 beradik ye??

Kakak ke 2, Kak Na, Ma dan Abah, Adik bongsu, Erma, Adik-adik lelaki, Nizam dan Eidi...



Erma dan Eidi....



Macam-macam posing tu hah... Hehehe..



Kami 5 beradik...



Bersama Ma dan Abah..



Kalau cukup 8 beradik ni.. Dah lengkaplah gambar inikan??



Baju biru pakai spek mata dok peluk Nur tu anak sedara T, Amirul.. Anak Sulong Kak Na...



Yang dok bergambar ngan Adib (t-shirt merah putih) tu anak ke 2 Kak Na.. Hafiz...



Bila lagi kita bersua???



Yang tiada bersama ialah... Kak Long...



Kakak ke 3, Kak Jah....



Abang... Abang Yus



Quote:
T rasa sangat bertuah sebab memiliki ma, abah, kakak, abang, adik lelaki dan adik perempuan.. Cuma Datuk dan Nenek saja yang sudah meninggal dunia (Masih ada seorang lagi Nenek di sebelah abah T.. Alhamdulillah..) I LOVE MY FAMILY SO MUCH!!


http://ruziawatibukhari.blogspot.com


Tuesday, 24-Feb-2009 05:26 Email | Share | | Bookmark
BERKURUN LAMA...

 
 
 
Assalamualaikum..

Tu dia.. FP dah tak ku hiraukan lagi.. Hehhe.. Tak adalah.. Dah berkurun lama tak mengupdate citer dan gambar kat sini.. Ari ni T gagahkan diri mengadap FP pulak.. Nak menziarah kawan-kawan di sini jugak.. T dan family sihat adanya.. Cuma anak-anak.. Batuk-batuk skit.. Tak g klinik pun.. Suh diaorang banyak minum air masak aje..

Buat kawan-kawan yang rajins singgah di blog T.. (kalaulah itu boleh dipanggilkan tahap blog ye?)Terima kasih T ucapkan.. Rajin-rajinlah singgah lagi..

http://ruziawatibukhari.blogspot.com







Saturday, 31-Jan-2009 22:32 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP.....

 
Jom jengah blog T.....

http://ruziawatibukhari.blogspot.com

Terima Kasih.....

ISLAND HOPPING @ LANGKAWI GEO PARK



Tuesday, 20-Jan-2009 08:17 Email | Share | | Bookmark
MY DEAR FP....

 
 
Assalamualaikum..

Dah agak lama benar T tak aktif kat sini... Mana taknya.. Hari-hari dok kat blog T, http://ruziawatibukhari.blogspot.com
Em.. Itu pun kalau ianya boleh dipanggilkan blog..... T selesa dan senang sekali dok mengupdate cite seharian T di sana.. Terima kasih kepada yang sudi mengunjungi T di blog T tue.. Terima kasih banyak-banyak....

Sekadar gambar ini T tepekkan kat sini ari nie....





THE WAY TO HAPPINESS

EVERYONE seeks happiness but if we realise that we can never be happy if we make others unhappy, more attention would be paid to the effect our actions have on others.

Sometimes in life, it seems as though the only way to experience happiness is to perform selfish actions, not taking anyone or anything else into account.

Time, energy and money are abused through selfishness and although temporary happiness may be experienced, unhappiness is actually increasing. Until this is realised, there is no solution.

The way to be happy includes making others happy.

A RECIPE FOR HAPPINESS

Two heapful cups of patience
One heartful of love
Two handsful of generosity
One headful of understanding
A dash of humour
Sprinkle with kindness
And plenty of faith
And mix well
Spread over a period of a lifetime
Serve to everyone you meet




[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net