My Precious Memories, My Love, My Life, My Desire, My Destiny...


My name: Makcik Gemok Bukhari
My Fotopage: http://hotchickmama.fotopages.com/
About me: i'm what i'm...
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D3000
Nikon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
MIESHA JEPT
Latest entry:Ahmadenijad
Hari Sukan. Masa nie umur 6 tahun View this Fotopage entry
Ahmadenijad di barisan belakang sebelah kiri sekali.
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Intan Fairuz
promo utk wedding november disember 2013... whatsapp 01119487114 View this Fotopage entry
pelamin sanding english style
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Mazrizal Abdullah Al Ahmadi
Latest entry:KRiSHNa aND NaTaLia WeDDiNG...
Location : STC Convension Centre, Batu Caves - Selangor. Enjoy the Preview!!! ;-) ;-) ;-) 012 - 976 9810 (Mazrizal) 012 - 626 5358 (Amerlia) We are Expert in Design, Technical/3D, Packaging, Photography and Printing. View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Zilah Creation
Latest entry:Bunga Tisu- Elly, Melaka
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Segala pujian buat Yang Maha Kaya, Yang Maha Bijaksana dan Yang Memiliki Segala Kerajaan dilangit dan dibumi, Allah SWT. Aku bersyukur diberikan pinjaman ilmu yang sedikit ibarat setitik sahaja dari lautan ilmuNYA yang meluas tidak bertepi ini mudah-mudahan membawa keberkatan dan kesenangan bagi aku di dunia akhirat kemudian hari yang akan kekal buat selamanya. aku hanya insan biasa yang banyak kekurangan ini sekadar ingin berkongsi keupayaanku yang sedikit ini bersama insan-insan lain yang sudi jug... View this Fotopage entry
liya n farah
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
RnZ Photo JB
Untuk mendapat keterangan lanjut & salinan pakej sila klik - http://rnzphoto.blogspot.com/ atau hubungi talian h/p 013 7766593 - Ramlan Hj A.Rahman http://s04.flagcounter.com/more/ICuD() View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Ima Smith
Latest entry:~ Christmas Week 2010 and pix ~
View this Fotopage entry
Baby Danial Shasha
Latest entry:inna lillahi wa inna ilaihi raji'un...al-fatihah Ayah LOng
yesterday after calling ayah chik to get the infor bout tokwe....ayah called abg yeh...he informed that ayah long is now admitted in hospital serdang as he in need of oxygen. and today... when he came back...ayah told that uni rang him around 4.45pm just now ....CRYING... asking bout his daddy's condition....she also informed that chemah,uncle Z, ayah ngah & ayah chik came to visit ayah long..... since ayah long's condition is ok...ayah was thinking of visiting him tomorrow & the day after b4 he goes bac... View this Fotopage entry
my back bone..my betterhalf
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
Fauziah Harun
Latest entry:My Blog
Just a note.... http://geeharun.blogspot.com View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
siti mariam
Latest entry:Dari Fotopages ke Blog
Assalamualaikum.... Buat kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini,jemputla ke blog Mariam pulak ye... Fp atau blog mana-mana sama je tujuan Mariam,iaitu nak kongsi dan juga belajar mencuba resepi-resepi baru dari kawan-kawan alam maya....Walaupun fp ditinggalkan,tapi ia tetap di hati sebagai kenangan...Jemputla datang ke rumah baru Mariam http://mariamsayutiy.blogspot.com/ Terima kasih kepada kawan-kawan yang tak jemu-jemu bertandan ke sini dan meluangkan sedikit masa untuk tinggalkan kata-k... View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Irma Nadira
Latest entry:Selamat Hari Raya AidilFitri 2010
View this Fotopage entry
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
mama zam
Latest entry:SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum semua member FP:...... Dapat jugak zam mengucapkan SALAM RAMADHAN utk member Fp yang mengenali Zam ,walaupun Zam nie di ibaratkan macam chip more.....hehheeheh semasa Zam up date fp nie Zam dah 37 minggu dah...kira orang kata tunggu masa aje kan nak bersalin....so sebelum bersalin nie Zam nak ucap la selamat berpuasa pada semua member dan umat Islam yang akan mengerjakan ibadah puasa pada 11 Ogos nanti .....moga2 tahun ini di berikan kesihatan yang baik untuk berpuasa sebulan yea.....ok l... View this Fotopage entry
noor hidayah razali
Latest entry:Salam 2011
Salam 2011 buat semua rakan2 fp tersayang .... moga thn ini lbh byk bawa kebahagiaan kepada kita semua. Saya minta maaf pada semua rakan-rakan yg selalu menjengah ke sini tapi punyer la lama tak berupdate .... hehehehe sebenarnya kemalasan melanda diri ini bila asyik lama memanjang bila tang upload gambar .... hehehe So, sempena tahun baru ni , suka la saya mengumumkan sy akan terus aktif berkongsi cerita dgn rakan-rakan semua tapi bukan di sini, tapi di blog saya, .... sudi-sudikan menjengah yer... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
seri sentuhan
Latest entry:PENGUMUMAN
Terima kasih atas kunjungan anda ke FP seri sentuhan. Kami amat menghargai kunjungan anda.. Namun dukacita dimaklumkan FP ini tidak aktif seperti dulu. Segala perkembangan semasa tentang seri sentuhan dan gambar-gambar terbaru gubahan hantaran sila terus ke link blog dibawah http://www.seri-sentuhan.com Maaf atas segala kesulitan sebarang pertanyaan dan tempahan boleh contact akak yer.. KAK AZILA (016-3100376), seri_sentuhan@yahoo.com.my View this Fotopage entry
hantaran - azizan
Norbaini Abas
Latest entry:MENJELANGNYA 2 THN
Salam... sebagai cara mengaktifkan kembali fp ini, aku nak upload la koleksi gambo nazhan menjelang usianya 2 tahun... cepat sungguh masa berlalu... Semakin membesar, semakin susut anak mama ni.. Nampak mukenya lembut tapi tersangatlah buehnya... macam2 parut ada... layannnzzz :-D View this Fotopage entry
Shamz Fieza Muiz
Latest entry:Happy Mother Day
Salam semua.. mungkin tak terlambat nak ucapkan Happy Mother Day.. Buat emak tersayang..ibu mertua ku.. buat diri sendiri..dan kepada semua ibu2..di seluruh dunia.. dah tak lupa juga buat bakal2..ibu.. semoga jd ibu yg terbaik dan dpt melahirkan generasi yg berwawasan.. lama dah tak singgah kat sini.. sebuk ngan facebook jer.. dan yg terbaru..sebuk ngan blog pulak... nnt singgah la kat blog baru ibu muiz.. http://kasihabadi03.blogspot.com/ nie gambar kami sekeluarga.. masa sambutan ulangta... View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
reen mama zaraa
Latest entry:~Its My Birthday-12th April 2010~
Lik kja tu,papa wat surpriseee......... Even tho simple.....its meaningfullll to me...... Thanks darling HUBBY..... Love You More N More!!!!! :flowers: Ini budak yg terlebih EXCITED!! huhu..... Yummy cake 4 ME!! Nyanyian dr zaraa....beday yu yuuuuuuu........hehe! how SWEET!!! Lets BLOW!!! US......May ALLAH SWT bless US......AMIN! THANKS darling hubby........LUV YOU,muaaahhhhh!!! Papa mcm tau2 jerk mama ngidam purse nihhh...hehe! TQ,my dear!!! Bday mama tp zaraa pun d... View this Fotopage entry
Shahidah Abdul Halim
Latest entry:Saudara Perempuan!
Aku mempunyai 4 saudara perempuan, daripada 9 orang adik beradik. Aku anak yang ke-5. Kami sangat rapat tetapi jarak umur yang sangat jarak di antara adik beradik perempuan. Ini kerana kami diselangi oleh adik beradik lelaki yang macho belaka..LOL Apabila dilihat...kami semua tak macam adik beradik, ramai yang kata muka sangat berbeza. hmmmm tak sama ker!! Kaklong = Haslinda adalah kakak yang sulong berumur 47tahun. Mempunyai 5 orang anak yang sudah dewasa. Afif 22tahun, Ayuni 19 tahun, Fathi dan F... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
adi alin
Latest entry:baby portrait - anak kepada zul & ridhwah 10 Apr 2010
sangat mencabar.... tapi memang best.... taniah buat zul & dr ridhwah thanks to my team nana, azril, panjang and akula.... reyanz's crew View this Fotopage entry
Aa & Eida - Kuala Lumpur
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Mohd Saifulnazim Azman
Latest entry:Philippines - Cebu & Manila
View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
izza iwan
Latest entry:tetiba rindu..
salam... lamanya ai tk update fotopages ni sejak ber'blogger'... tiba2 rasa rindu pula... nnt ai cuba upadate gambar2 pulak yer.... muahhhhhh :cloud9: View this Fotopage entry
samsi ahmad
Latest entry:Danish's Sports Day
View this Fotopage entry
manik eja shariza
Latest entry:Kak Z ~Rainbow~
Salam smua Untuk Kak Z, manik tabur ala-ala versi Rainbow, hujung tangan setinggi 1 inci sahaja....warna kain cukup bercorak, utk menghadiri kenduri keluarga....Bling Bling lah dia lepas ni.... Wassalam smua... View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
Babah and Mama
Latest entry:ilman@sekolah
waktu ilman tgh ambik subjek fizikal.. ni bersenam pada setiap hari jumaat..takyah bawak beg skolah.. View this Fotopage entry
aida basir
Latest entry:alamanda,putrajaya with aunty faizah n co
date:16/01/2010 thanks faizah,saiful & little boy haiqal..sudi bawak kami jenjalan...X sabaq tunggu hampa plak mai langkawi...see u soo!.. View this Fotopage entry
PwiNcess KyRa
Latest entry:Happy Birthday Princess Zaraa...
Kyra dapat invitation pi bday cik zaraa.. mekasih sebab sudi jemput.. telambat sikit sebab kitorang dari gumah maktok kyra... agak jem la pulak jalan...sampai jek ramai yg dah dekat situ.. kyra sonok betul bila nak pi bday party nie... sonok sebab dapat jumpa ramai kengkawan.. lama tak jumpa derang.. nie ler antara gamba2 time bday party tu... excited cik kyra... jalan agak jem lak time tu.. Nice banner!!.. happy bday cik zaraaa ;-) eyrfan ngan micik sya.. :D sapekah yang memb... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
zaiy ngah ibrahim
Latest entry:Zaabeel Park lagii... (27.09.09)
Sebelas hari sebelum bersalin, kami 3 beranak pergi ke Zaabeel Park. posing masa mula2 masuk abang muaz yg nak dtg sangat sebab nak main kat playground..sian dia kat dubai ni nak main kat playgroundpun kena gi ke park, kena bayar pulak tu..hmm xmesra kanak2 betulla dubai. mama yang dh sarat..9 bulan, background dubai skyscapers. papa berlatarbelakangkan pagoda... STARGATE- indoor theme park, ada roller coaster jugak tp takla tggi sgt, dlm tu ada macam2, siap duit je lah kal... View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
linda cute
View this Fotopage latest entry
Azliza in Luv
Latest entry:~ Nur Elyssa Suffia 1st Birthday Bash ~
Salam.. Lbh sbln FP ni x berupdate.. huhuhuuu..... Bizi btul haku.. apo yg haku bizi kan ?? Tunggggggggguuuuuuuu... !! Hahahahaa.. Jom layan pic2 1st bezday anak daro den, Icha @ Elyss pd 14/3/2010 (Ahad) hr tu.. Majlis d buat secara sederhana aje.. tp penuh meriah.. TERIMA KASIH pd sume yg sudi dtg.. & terima kasih jg pd yg bg adiah2 sumer.. X de idea nak ngomel apa.. Meh tgk pic laks.. Invitation Card... Princess of the day... Bergaya2.... ... View this Fotopage entry
Alia Asyraf Ain Amsyar
Latest entry:Amsyar tdo! Comel!!!!
G amik bengah sekolah, bwk Amsyar sekali, masa ni cergas lagi mata dia... Otw balik, layu dh mate dia... Dh pejam mata Dh senget Lentok abis! View this Fotopage entry
Sleeping Son
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
Fara Mazlan
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Syuhada Ishak
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin kepada semua yang mengenali ummi & keluarga. Antara makanan yang terjerang kat dapur....... Time nak balik raya kat Perak sempat lg la b'posing..... View this Fotopage entry
nak blk perak
Izwan Azir Saleh
Latest entry:Salam Aidilfitri 2009 - Minnal Aidin wal Faizin
Kepada semua yang mengenali saya, samada di ruangan ini, mahupun di kaca TV - keluarga dan rakan-rakan, saya menyusun sepuluh jari memohon kemaafan atas segala kekurangan diri, keterlanjuran kata, sikap yg tidak menyenangkan, dan semua kesalahan lain sempena Lebaran ini. Maaf zahir batin, semoga Aidilfitri kali ini membawa seribu kebahagiaan, keceriaan dan rasa kasih dalam persaudaraan untuk semua umat Islam. 0-0 ok! 8-) Ikhlas. View this Fotopage entry
emy omar
Latest entry:Syawal datang lagi
Salam Lebaran buat semua...Maaf zahir & batin..Semoga bergembira di Hari Raya dan buat yang merancang perjalanan jauh semoga selamat sampai ke destinasi..Berhati-hati di Jalan Raya *Maaf lama tinggalkan Fp ni bersarang2 , saya bukan menghilangkan diri. Saya masih ada lagi dalam dunia cyber ni..sibuk dengan blog & FB insyallah ada rezeki jumpe lagi.. :-> View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
ima smith
Latest entry:~ Halloween Craft with Sammy and Sofea ~
This Halloween's project by Sammy and Sofea. Candy bag for "trick or treat" Black (Sammy) and Orange (Sofea) More pics of "trick or treat" click here >> http://caribbean.fotopages.com/?entry=1946550&back=http://caribbean.fotopages.com/?page=0 View this Fotopage entry
Noughty MILO...he...he...
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
amboii ray
Latest entry:Salam Adil Fitri
View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Irfan Syah
Latest entry:Umah baru..
Lamanya tak menatap FP ni, dh bersawang sgt dah pn..raya tahun ni sambut ala kadar je coz ibu pn kurang bsemangat dgn berat badan yg tak turun lps abis bpantang..waaa :-( :-( sedih sgt..tp pegi berhari raya wat dek je la wpun dlm hati mmg bengang gile coz baju raya last year tak muat, ye la sll nya baju last raya kita akan pakai pada 2nd raya thn ni plak..so thn ni kena beli baju raya 2 psg la..sib baik MIL sponsor sepasang..:-D aminn .. raya ke-5 mmg hari yg ditunggu2 la coz dh nak btolak balik ke Melaka... View this Fotopage entry
yaRt Pictures
Latest entry:Saya dah pindah :-)
Salam.... Saya dah berpindah ke http://yartie.com, dan entry2 baru akan dikemaskini di rumah baru saya. Walaupun belum complete sepenuhnya, diharap anda terus menyokong dan memberi komen2 yang membina untuk saya memajukan diri :-) View this Fotopage entry
mohd raime ramlan
Latest entry:Budak2 main air
hujung minggu tak ke mana. angkat E3 & 40-150mm dan shoot. View this Fotopage entry
zam and ina
Latest entry:Happy anniversary ... 8 years
You`re my wife and my friend and my strength Till the end of my time I`ll be loving you...loving you View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
Mamatt Pictures
View this Fotopage latest entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
nurulaishah n nauFaL salihudin
Latest entry:biRthDaY pArtY cHe aDnee
sEmalam birthday che adnee antara staf 1 ofis ngan mama r...kita orang juz sambut makan kek je semalam...coz ari nie baru la wat jamuan..lg pun ari jumaat rehat pjg sket..leh mkn lama-lama sket...che adnee nmpk ceria je bla kita wish kat dia...dia dpt bnyk adiah...besala org lama dh kejakan...ermmm..sedap tgk kek dia...x banyak icing sgt....pape pun HAPPY BIRTHDAY CHE ADNEE SMOGA PJG UMUR & D MURAHKAN REZEKI View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
Faiz Ibu ALiyah Maisarah
Latest entry:Edisi..Saje nak mengade²...
Actually..Anniversary lambat lagik..saje nak test..ekekek.. View this Fotopage entry
alin aziz
Latest entry:LAGI PHOTO YG KENA PERAM....
umairah melaram spec mata mama.... keluarga bahagia.. si budak rongak ...raudhah dua beradik yang tak boleh duduk diam... santai di tepi pantai... emm..apa yg penuh dlm mulut umairah tuh.. View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Ummi Zufayri
Latest entry:Pindah rumah
Kami telah 'berpindah' ke http://synchrosynergy.freehostia.com/blog/. Mungkin FP ini akan diupdate..mungkin juga tidak... Apa2 pun...do visit us at our new home ok! ;-) View this Fotopage entry
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
HaZiQ AiMaN
Latest entry:::.. KeMBaLi LaGi....::
tetiba aku rasa nak update plak FP aku nie... selama nie aku dok sibuk dekat Blog.. entah kenapa hari nie rasa rindu lah plak dekat FP...... uiiiiiiiiii lama betul kan aku tak masuk sini...... dah bersawang..sib baik tak dek 'penunggu' hehehehehhe..... sampaikan nak upload gambar dekat Photobucket pun dah tak ingat..... mau tak nya... udah 4 bulan tak bermesra dengan FP.....dulu ingat kan nak tutup ajer FP nie.. tapi rasa cam sayang plak.. sebab citer-citer lama banyak sangat dalam nie.. menjadi kenangan .... View this Fotopage entry
Moonsweet Garden
Latest entry:Cuppies & Fancy Cookies....
Lebih lanjut sila layari ... http://moonsweetgarde.blogspot.com Terima kasih View this Fotopage entry
Sofea Shah
Latest entry:Historical Malacca
:-) Jom...http://sofeaann.blogspot.com ... LOL View this Fotopage entry
emy ariffin
Latest entry:zuhhal's 30th birthday
View this Fotopage entry
alfahanum md yunus
http://www.glitterfy.com/() assalamualaikum... jangan jemu ye... kakak asyik tunjuk roti jer... memang selalu kene buat roti nih sebab kat sini tak banyak kedai jual roti yg macam ni... selera kita orang msia mane nak sama dgn orang sini... dok sini lah baru tau buat roti... kalau kat msia boleh beli je... roti kacang merah cara 1. sediakan doh ban manis asas (resepi seperti di bawah) 2. bahagikan doh kepada 50g sebahagian bentukkan menjadi bebola dan biar selama 10 minit 3. canaik... View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
fizi fizi
Latest entry:WE'RE MOVING OUT!
The Bad News 1. This will be our last entry here, ever. 2. We won't be using this fp anymore. 3. We'll lock this fp on the 28th february 2009. 4. And eventually close this account. The Good News 1. We're now officinally in the sparkling shiny brand new home >> http://fiziskandarz.blogspot.com 8-) tadaaaa! 2. So please please please, do come visit us there. 3. The format for the new place is almost the same, pix, descriptions and u can leave comments as u wish, even tho u don't have a blogspo... View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
KruMATRIC GROUP
Latest entry:album
View this Fotopage entry
Norhayati Ahmad
Latest entry:uMaH BaRu
http://eixora.blogspot.com/ View this Fotopage entry
17-19 January 2009
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
ziela bakery
View this Fotopage entry
BEAUT KIDS
Latest entry:Harmonious Photo Shoot
Salam All... Hope its not to late to wish all "Selamat Menyambut Maal Hijrah" and Happy New Year 2009 to all viewers out there.. So how was the celebration? Hopefully it was a blast. We are soo busy, we actually didnt quite realize it is 2009 already (more likely to fall asleep in the dawn of 2008..haha)..Anyway guys, sorry fr the long hiatus, we havent uploading any works recently due to the hectic schedule at home plus at the office..And dont worry, I'll make up to the long awaiting n clicking n refres... View this Fotopage entry
Warnahidup Photography
Latest entry:Warnahidup Photography
Terima kasih kerana mengunjungi Warnahidup Photography. Laman ini telah berpindah ke... http://warnahidup.webs.com View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
P e Y o N g L a
Latest entry:~ Nanie Last Day...Only Cust Serv Dept & Logistic Dept ~
5 tahun Nanie a.k.a Hafizatulhanani Tumiran..(anak jawa johor ni...:P :P ko nak marah kat aku ker Nanie)keje kat sini...akhirnya..dia nak tinggalkan gak gamat nih....ish...tak sker betul...nape ko nak tinggalkan kami Nanie...nanti tak der la geng lagi...yang boleh kowtim....haiyo.... Tapi aku tau naper... :-D :-D :-D To Nanie..aku wish Good Luck kat tempat baru...cepat dapat Baby...Jaga diri bebaik...tak mau da dengar citer2 sedey ko...aku nak dengar citer2 menarik jer mengenai ko...n thanks beba... View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
qoyran Al Idrus
Latest entry:mycousin-ENGKU ALYAA BATRISHA&ENGKU NATASHA NABILAH
this entry i would like to show u cik mek molek my sepupu..alahai geeyyammnyee tgk budak bdua nii.. si babby nihh namenyee Engku Alyaa Batrisha n the other one is Engku Natasha Nabilah..they are not sibling ok but,cousin.. akuu taklehh tahan lah tgk wjah si Batrisha nihh...kat umah panggil Dik Isha jee...nakal betoll gamboo diyee dlm video tuu tapi,frustrated because my cousin,captured that video..she forgot to switch on the sound so,the video become mute..terribly sorry bcause u cannot hear Isha voices... View this Fotopage entry
alia aiman
Latest entry:JOm Singgah My Blog
DH LAMA X HAPDATE FP... BTW KITA DH ADA BLOG BARU... AKMAKLUMLAH GAMBAR & AKTIVITI X BYK SO BLH LA STORY SIKIT2 JER... BUAT SAHABAT2 FP.. SESAPA YG SUDI, JENGUK2 LA BLOG KU DISINI YER... http://alia-aiman.blogspot.com/ kita jumpa disana.. fp ku still ada lg.. still dlm progress... bila ada aktiviti menarik nanti akan ku download juga disini.. Insyaallah..buat kengkawan yg sudi jenguk, tinggalkan komen, sudi berkawan. thanks a lot.. View this Fotopage entry
Puteri Satu
Latest entry:~ KAKAK BABY & NETY BIRTHDAY ~
View this Fotopage entry
awiendy andaman
Latest entry:my weekly event
sebelum selepas... dan seterusnya sedikit gambar yg awien sempat ambik.. satu lagi pengantin.. die buat lain sikit dari majlis kawin melayu...die buat dinner saje sbb die kawin ngan orang cine mualaf... ini saje untuk mggu n heheh... sebarang pertanyaan untuk majlis perkahwinan dan solekan pakej perkahwinan sile hubungi 019 - 7082011 awien 012 - 7469926 zam atau datang sendiri ke butik Studio Ilham Kreatif di Taman Casuarina Scientex Pasir Gudang View this Fotopage entry
fadhlillah adnan
Latest entry:Yuhuu...
Alamak aih...lame betul tak update fotopages ni eh...Sorry le coz bz + internet kat umah aku dah terminate sbb service teruk --> maxisbroadband...(kena nak pakai streamyx balik le... $-) ) So ni nak mengupdate gambo2 lame since raya lepas le... ;-) View this Fotopage entry
Us..(n me 4 months preggy!)
evlensa photography
Latest entry:Salam Raya 2010
View this Fotopage entry
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Miera El Zayyat
Latest entry:My Danisha El-Zahra Polka Dot Party
Hiiii, lama lagi tak masuk sini. bukan apa,sibuk sangat kat opis nak pindah. sibuk punye sibuk, nak tak nak, brg2 personal kena angkat sendiri gak, everybody masing2 ada work to do. As admin officer nak kena make sure everything ok, lori ada, brg packing, apa yg nak bwk, apa nak tinggal. nak jadikan cerita sampai miera sakit tulang belakang. tak berapa nak boleh gerak, nak jalan, nak tunduk, nak wat everything dah tak leh. masa mula kena rasa mcm disable dah. gi sjmc, check everthing my doc, dato dr zulkhar... View this Fotopage entry
Anak-anak dara...
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
zu dawson
Latest entry:Happy 1st Birthday my son
Selamat Hari Lahir Pertama buat anak mama...Qayyum Iman Nurbadiz. Semoga panjang umur dan membesar dengan sihat. Dikurniakan kecerdasan dan kebijakan agar menjadi anak yang pintar bila dewasa nanti. Mama dan Papa sayang sangat Qayyum. Happy Birthday my son...... View this Fotopage entry
tengok apa ?
aizah aliuddin
::UPDATED BLOG http://aizahkaman.blogspot.com ::TUDUNG, SELENDANG, PERFUMES, DLL PADA HARGA YG RENDAH!! http://kedai-ai.blogspot.com View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
studioILHAMkreatif bridal
Latest entry:NEW PAGE !
http://studioilhamkreatif.blogspot.com/ new page SIK...plz visit us !! :) untuk melihat gambar terbaru..make up terbaru...pelamin terbaru..baju terbaru... ape tunggu lagik..klik saja... :P View this Fotopage entry
pintu gerbang
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
Alexs Azlan
Latest entry:Jom Pindah ramai-ramai hehe.....
Buat teman-teman...... Oleh kerana ramai member kata fotopages nie Yahudi punya, so macam tak sedap lah pula mau upload lagi gambar ke sini. So bagi member2 yang masih mengenali saya, dan sudi menjenguk saya... jomlah jengok kat blog saya ok.... 1). http://www.flickr.com/photos/azlanumpai 2). http://azlanumpai.edublogs.org Mungkin inilah gambar terakhir saya di fotopages, thanks buat teman-teman yang sudi memberi sokongan semasa di fotopages ni. sudi-sudilah jenguk saya di laman yang baru yah.... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
TintaCreative Photography
Latest entry:Outdoor Session
Ida & Zuri - very sporting couple. ;-) View this Fotopage entry
Syakir Zainol
Latest entry:Selamat tinggal Fotopages...
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan syakirzainol.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://syakirzainol.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :D View this Fotopage entry
Aku tanda dulu budak ni besar nanti!!!
Ibu Qasih
Latest entry:BILA BILA DAN BILA...?
Salam.. aduuh biler la gamaknya ibu nak dapat celah nak hapdet ney...tak tekira byknya pica si Qasih skang. berabad sungguh rasanya..sejak ibu start koje la ney..dulu bley la zaman ibu fulltime jaga QaSiH..byk masa kat umah.. NOW balik umah pun dah malam..pahtu nak ngadap pc pun tak dapek dh bila mata dah mula ngantuk.. Hmm takpa la...ada masa nanti ibu hapdet lah erkkk.. Rindunya Qasih pada semua kawan2.. View this Fotopage entry
liya haris
Latest entry:tkde mood
Salam.. Ari ni aku rasa tk sedap badan. Cam nk demam pun ada.. Tp rasanya ni semua sbb penat smlm tk hilang lgi.. Minggu lepas, pengasuh hannan cakap nk cuti 30.06.2008..smlm la. Aku & hubby pun plan nk hantar hannan tumpang taska MARA utk sehari. Suddenly, hujung minggu hubby dpt call dia kena out station, isnin & selasa. Aku & hubby pening kepala sbb mcmana nk hantar aku & hannan ke kl & papa pulak kena ada kt kuala selangor pukul 7 am. :oh_god: :oh_god: Finally, papa dgn penuh tanggungjawab cari ca... View this Fotopage entry
taufidris
Latest entry:SUNSET
View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
Rini Shariff
Latest entry:WeLcOmE FriEndS
View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
Nazirah Hussin
Latest entry:Imels's bash had been cancelled !
Di sini gee ingin maklumkan bash imels which is suppose on 10 mei had been cancelled n postponed to another day due to Atuk imels tak berapa sihat sejak dua hari yang lepas... :blackeye: so kami anak beranak ingin memohon ampun dan maaf pada mommies semua sebab bg short time notice.. :-( .yerla kan mana tau kot2 mayb sebelom ni mommies semua dah ada plan .. $-) pastu bila gee invite ke bash imels terpaksa batalkan ur plan kan semata2 nak join bash imels ni kan .. $-) soory sangat2.. apapun gee amat te... View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
halijah hussin
10 Julai 2009 Hari ni la start weekend mama yg paling bz...Start Helwa Grand Gathering kat umah Unty zehan...ada bbq best..sebab tak tau nak nyumbangkan aper...kiter buat sate jer..he he kuah sate lom pro...so owg le yg bawak...malas nak citer lelebih...tapi memnag gempak! sumer yg datang pon sporting jugak...hehe credit gak kat helwi yg dtg tolong bakar ayam & sate..~papa sofia pon ada tau~ so layan jer la... :-D View this Fotopage entry
window soppin~
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
yaa adik
Latest entry:C . u . B . A . a . N
Assalamualaikum.... Apa kaba member2 semua?? lamanya yaa x update fp ni...bkn terlalu bz tp....sejak arwah mak xde...yaa rasa malas nk bergambar...tangkap gambar or edit gambar..tu la yg menjadikan fp ni bersawang...hahahaha... tp hari ni...yaa merajinkan diri utk meng’upload’ ....tp bkn pic jln2 ke...myself ke...but kali ni....yaa upload pic gubahan hantaran yg org tempah kat yaa utk majlis pertunangan hari Sabtu lps (7/6/08)...saje je cuba2..kot2 la ada bakat gubah2 ni.... so...ni la... View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
mariahsafiah muhammadfazli
Latest entry:juwita ratu air mata
View this Fotopage entry
MyPhotographer Malaysia
View this Fotopage latest entry
idida aziz
Latest entry:Bye Bye FP
Salam. Dengan ini saya mengisytiharkan idida.fotopages.com tidak lagi akan di-update berikutan langkah2 memboikot rejim Yahudi. Sekarang saya akan berkampung di http://ididaaziz.blogspot.com dengan wajah baru yg lebih ceria :-D View this Fotopage entry
ayu
Noreen Salleh
Latest entry:Haslin's Birthday
Actually suppose to meet my dwarfs at 4 but i was stucked at work till i only can meet them almost to 7... got to take cab if not i only reach city hall nearly 8 i guess..... they were already slack at Equinox.... so went up there (it was at 70th storey high at Swissotel)..... fuuyyyooohhh....... jakon gila!! amazing to see Singapore from the top..... nice view!!! after that, we went to marina to window shop... i was looking for a shoe.... found 1 but decided to go queensway to buy the shoe i wanted for a c... View this Fotopage entry
budget candle blowing...
alesya irdina
View this Fotopage latest entry
Bye Fotopages
View this Fotopage latest entry
iDa LoVe
View this Fotopage latest entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry
From China
Latest entry:Moving
since fp adalah produk Israel.. Fatin boikot fp and slowly berpindah ker flickr. http://www.flickr.com/photos/onlineshop/ walaupun kiter tak kene bayar bila guna fp, tp fp dpt buat duit from iklan2 yg dibayar.. bila ramai pengguna fp, more iklan2 akan ade.. more duit dorang dpt.. marilah kiter boikot fp beramai2.. pengguna fp from Malaysia ada lebih 58ribu pengguna.. antara negara yg terbyk pengguna.. sekian terima kasih.. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry
Za Zi
View this Fotopage latest entry
waty zikri
Latest entry:KasIH nYa sEoRAng IBU
ketika berusia setahun, ibu suapkan makanan dan mandikan kita, cara kita ucapkan terima kasih kepadanya adalah dengan menangis sepanjang malam. Apabila berusia 2 tahun, ibu mengajar kita bermain, kita ucapkan terima kasih dengan berlari sambil ketawa terkekeh-kekeh apabila dipanggil. Menjelang usia kita 3 tahun, ibu menyediakan makanan dengan penuh kasih sayang, kita ucapkan terima kasih dengan menumpahkan makanan ke lantai. Ketika berusia 4 tahun, ibu membelikan sekotak pensel warna, kita ucap... View this Fotopage entry
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
team ketupat bawang fotopage
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016